Footmassager 121 FM

Ökar cirkulationen.
20 min behandlingsprogram.
Anpassningsbar behandling och lufttryck.
Massage, infraröd värme och lufttryck.

1.Vad händer med mina fötter då jag använder Air Footmassager 121-FM?

Om dina fötter är hårda så får du betydligt mjukare fötter, den arbetar med infraröd värme, massage och lufttryck. Resultatet efter 20 minuters behandling blir mjukare, varmare fötter. Dessutom förbättras blodgenomströmningen i hela kroppen.

2. Kan min inflammation bli bättre av Air Footmassager 121-FM?

Ja, den ökar och förbättrar blodgenomströmningen från dina fötter vilket påverkar hela kroppen Du får in syrefriskt blod till din inflammation vilket underlättar läkningsprocessen.

3. Vad kan jag tänkas känna efter att jag använt produkten?

Du kommer att känna en behaglig, värmande och avslappnande känsla, du kommer att känna lite ”sockerdrickskänsla” i ben och fötter, en bra effekt av att blodcirkulationen kommit igång. Inom zonterapi så pratar man om ett antal triggerpunkter
som finns i våra fötter, punkter som är avgörande för hur resten av vår kropp mår. Zonterapeuter i mitt arbete som är helt överens om att, ”orsaken till mycket ont i kroppen kommer från våra fötter”.